Det är rent skamligt

Jag stör mig duktigt på vissa bokningssystem. Alltså det är ju faktiskt inte mindre än rent skamligt hur usla somliga av dem är. Ta bara ett bussbolag jag åkt med några gånger. På deras hemsida är det mer eller mindre omöjligt att köpa biljetter till rätt datum och pris. Man måste liksom ringa upp och göra hela grejen manuellt och det är alltid en hopplöst lång telefonkö. Det är synnerligen irriterande måste jag säga. Men de har bäst priser och jag har på senare tid lärt känna en person som jobbar där och via denne fått ett direktnummer jag kan ringa om något skulle strula. Så för mig personligen är det ju lugnt, men man kan ju tycka att de borde vara lite mer måna om sina övriga kunder. Eller hur, om de inte fixar till det där hopplösa systemet snart kommer det troligtvis ta stopp någonstans gissar jag. Det är nog en inte alltför vild gissning.

Leave a Reply