En uppdatering skulle inte sitta fel

Jag känner helt klart att det är dags för mig att uppdatera vissa av mina kunskaper och kanske till och med att skaffa mig en del nya. För det har blivit alltmer tydligt på senare tid att jag dras med vissa luckor i mitt kunskapsbatteri så att säga. Till exempel vet jag oroväckande lite (läs: nästan inget alls) om sökmotoroptimering, vilket jag borde kunna åtminstone en del grundläggande saker om i det här läget. Visst, jag har koll på att seo hosting är ett viktigt verktyg och att länkar och smart användning av dessa av oerhört stor vikt. Men det är så allt i princip. Under alla omständigheter är det dags at jag gör någonting åt den här saken. Jag kan inte längre gå runt och ja inte ha koll på läget längre, det är inte en hållbar situation om den saken råder det inte någon som helst tvekan. Men frågan är vad jag ska göra mer exakt och vart jag ska vända mig. Men jag kommer säkert på något. Jag brukar ju göra det.

Leave a Reply