Dit vill jag igen

För någon dryg månad sedan var jag på ytterst trevlig och givande konferens Stockholm. En av trevligaste tillställningar i sitt slag jag någonsin bevistat faktiskt, så bra var det. Och då har jag ändå medverkat på otaliga konferenser och andra jobbrelaterade sammankomster i mina dagar. Ett av de främsta skälen till att allt var så lyckat och stimulerande var onekligen miljön. Vi var hela tiden inhysta i Clarions verkligt förnäma lokaler. Det är nästan så att jag längtar efter att åka konferens igen nu, så länge den äger rum på samma ställe då menar jag. Annars får det emellertid gärna vara anser jag. Märkligt egentligen det här, fast det är så andra sidan mycket som är skumt här i livet så jag kanske inte ska fundera ihjäl mig över just de här sakerna. Det vore ju snudd på dumt faktiskt. Och är det något som jag har lärt mig så är det att man ska undvika dumma grejer, de är snälla något bra.

Leave a Reply