Att inse sina begränsningar

Jag har alltid gillat spel i alla former. Allt ifrån klassiska brädspel och sällskapsspel i alla upptänkliga former och utföranden. Ett tag var jag även inne på vadslagning och sådant, men det var bara under en kortare period. Ganska snart blev jag tvungen att förlika mig med det faktum att sådant tillsammans med poker och liknande inte riktigt var min grej. Eller jo förresten, jag tyckte visst att de var utomordentligt roligt. Däremot blev jag aldrig särskilt bra på sådant lir vilket resulterade i en stundtals rejält ansträngd ekonomi. Jag vågar knappt tänka på hur mycket pengar jag blivit av med helt i onödan på sådant, jag skäms närmast om jag ska vara helt ärligt. Men jag gillar ju fortfarande spel även om det visat sig att jag inte kan hålla på med poker och liknande längre. Bingo däremot funkar alldeles utmärkt, dessutom är det spelet mycket roligare än vad de flesta kanske tror särskilt om det finns tillgång till förmånlig bingobonus som många sajter erbjuder. Ibland måste man inse sina begränsningar vilket inte alltid är något negativt enligt min mening.

Leave a Reply