Min brorson fyller år

Min brorson fyller år nu om ett par veckor och går och funderar på vad jag ska köpa för present. Killen har ju ganska mycket prylar och så, dessutom har jag inte någon vidare koll på tevespel och hockeyrelaterade grejer som han främst gillar som jag har förstått saken. Jag kan däremot stundtals tycka att grabben kanske borde ekiperas lite bättre, det är å andra sidan inte min bror och hans frus expertområde direkt. Jag kanske skulle köpa lite nya kläder åt honom, sådant brukar enligt min erfarenhet uppskattas också. Dessutom kan jag kläder, trots att åren gått väldigt fort här på senare tid hänger jag fortfarande med mode och sådant. Problemet är väl bara att jag knappast har tid att springa runt i en massa affärer och jaga coola plagg för tillfället. Men det finns förstås en hel del snitsiga barnkläder online. Frågan är då om jag bara ska köpa vad jag tycker att killen ska eller om jag ska satsa på någon form av presentkort. Ah men det ger sig väl antar jag.

Leave a Reply